Aantal personen
10
Kosten
€ 7,00
Allergieën
Knakworsten, bladerdeeg en kaas
Benodigdheden
- Bladerdeeg
- Blikje knakworsten
- Kaas
- Driehoekvorm
- Grote satéprikkers
- Bakpapier
- Koekepan
- Beslagkom
- Mixer
- Schenklepel
- Spatel
Bereidingswijze
Dep de knakworsten droog.
Maak van het bladerdeeg stroken van 1 cm.
Rol het bladerdeeg om de knakworst naar boven toe.
Leg de knakworsten in bladerdeeg in de oven op bakpapier 200 graden, 15-20 minuten.
Druk driehoekvormen uit de kaas.
Laat de worstjes afkoelen en prik er een grote satéprikker verticaal doorheen.
Prik een driehoek van kaas aan het puntje van de satéprikker.
Prik de vuurpijlen in een stuk piepschuim of halve aardappel.